Vocea Romaniei – echipele antrenorilor sunt complete

Echipele antrenorilor de la Vocea României s-au completat! Peste 2 milioane de telespectatori au urmărit ultima ediție a audițiilor pe nevăzute.

Vineri seară ultima ediție de audiții pe nevăzute le-a făcut cunoștință telespectatorilor cu ultimii concurenți care au ocupat cele 7 locuri rămase libere în echipele antrenorilor. Aproximativ 2.2 milioane de români au fost cu ochii pe ei pe întreg parcursul emisiunii, iar minutul de maximă audiență de la 20:52 a strâns în fața televizoarelor peste 2.7 milioane de telespectatori.

Ediția Vocea României cu numărul șase a înregistrat 14.3 puncte de rating și 29.8% share în intervalul de difuzare 20:30 – 22:49, pe publicul comercial cu vârste cuprinse între 18 și 49 de ani din medul urban. Postul de televiziune de pe locul doi a reușit să obțină 9.3 puncte de rating și 19.4% share.

La nivelul publicului din mediul urban, PRO TV a condus cu 11.2 puncte de rating și 20.4% share, pe când următorul post clasat a înregistrat o audiență medie de 8.9 puncte de rating și 16.2% share. La nivel național, PRO TV rămâne și de această dată pe primul loc cu o audiență medie de 11.6 puncte de rating și 21.1% share, locul secund înregistrând 7.5 puncte de rating și 13.6% share. Bătălie de proporții pentru concurenți pe ultima sută de metri

Alina Anușca a deschis seara cu piesa Rather Be. Loredana și Smiley au fost cuceriți de intrepretarea ei, însă au avut o surpriză când s-au întors. Alina este una dintre cântărețele din trupa lui Smiley pe partea de backing vocals. Generos din fire, Smiley i-a spus Alinei să o aleagă pe Loredana, însă ea a ales să facă parte în continuare din echipa lui, fapt care l-a făcut pe Moga să spună: „E bine, dar ai rămas fără backing vocals!” Surorile Hojda – Ligia și Maria – au declanșat războiul între antrenori, ambele reușind să întoarcă toate cele patru scaune.

Ligia a intrepretat piesa I see fire, într-o manieră unică, pentru care a primit numai complimente și argumente care mai de care mai convingătoare de la antrenori. Smiley i-a apreciat efectele irlandeze și i-a spus: „Dacă te-ar auzi băieții aștia care fac muzica pentru Stăpânul inelelor sau Hobbit ar reedita filmul”. Însă, Tudor a fost cel care a câștigat bătălia. După ce a l-a ales pe Chirilă, Maria a mers să îi salute și pe ceilalți antrenori, lucru care a declanșat un moment de iubire generală între Loredana, Smiley, Moga și Tudor. Văzând atâta tandrețe, Pavel nu s-a putut abține și a venit pe scenă să ia parte la moment.

Maria a umplut scena de energie cu piesa A little party never killed nobody, iar vocea de sirenă i-a uimit pe antrenori. Când și-a dat seama că este vorba despre sora concurentei pe care a luat-o anterior, Tudor a vrut să meargă la derută și să o atragă în echipa lui, însă Maria a ales să facă parte din echipa Loredanei. Astfel, surorile au fost împărțite între cei doi antrenori.

Un moment care a făcut deliciul publicului a fost când Tudor s-a dus pe scenă și a intrepretat rolul concurentului emoționat până la lacrimi care îl alege în final pe Moga.

Următorul moment a adus în scenă cortina și în spatele ei pe Claudiu Rusu care a cântat She will be loved, reușind să întoarcă scaunele celor patru antrenori. Vocea lui Claudiu a stârnit controverse amuzante și presiunea apropierii de final a început să își spună cuvântul. Tudor a fost cel care a luat primul atitudine: „Frățioare, nu știu cum arăți, nu știu cine ești, eu sunt Tudor Chirilă și am gând să mă bat foarte tare pentru tine!” Cu toate acestea, Claudiu a ales să facă partea din echipa lui Smiley, fiind ultimul concurent care i-a întregit echipa.

Ioana Satmari a fost cea care a completat echipa Loredanei cu intrepretarea piesei Alone. Antrenoarea a fost foarte fericită că a luat-o pe Ioana în echipa ei: Mai rar așa voce!

Florin Ciotlăuș a fost cel care a închis lista în echipa lui Tudor, reușind să îl impresioneze cu vocea rock și piesa Here without you.

Caroline Schally este concurenta pe care Marius Moga o aștepta de la început. A fost momentul final al emisiunii și piesa Son of a preacher man a fost de ajuns pentru a-l convinge pe Marius să îi ofere ultimul loc liber din echipa lui.

Săptămâna viitoare, Vocea României va intra în prima rundă a duelurilor! Acum echipele sunt formate și rămâne de văzut cum decid antrenorii să își formeze cuplurile pentru proba decisivă.

Pro TV duce mai departe fenomenul second screen. Aplicaţia “Fii Antrenor” la Vocea României oferă experienţa completă a show-ului pe telefon şi tabletă. Până acum peste 80.000 de români au descărcat aplicația „Fii Antrenor” din App Store sau Google Play și au trăit experiența de antrenor, construindu-și echipă la Vocea României. (Sursa Urban.ro)

Radio Hot Style App Store – Android

Descarca gratuit aplicatia Radio Hot Style

Download the Radio Hot Style app