Peste 25.000 de Romani au iesit in strada marti seara cerand demisii!

Dupa trei zile de doliu national si mai multe marsuri ale tacerii, oamenii au rabufnit de indignare. 25.000 de oameni, potrivit autoritatilor, au iesit marti seara in strada in Bucuresti si au cerut demisii.

Tineri si mai putini tineri, au strigat ca vor ca premierul, ministrul de interne, primarul sectorului 4 sa renunte la functii. Toti au scandat neincetat mesaje clare cu speranta ca vor schimba sistemul romanesc dupa tragedia de la Colectiv, unde 32 de tineri au pierit. Manati de nadejde, dar si de manie, au mers mai bine de 10 kilometri, pe jos, prin centrul Capitalei. Manifestantii acu scandat ”Colectiv”, ”Vrem dreptate”, ”Demisia”, ”Asasinii”, dar si “Nu plecam pana nu plecati”.

Pe pancarte s-a putu citi: “Parchetul: cauza incidentului este numarul mare de oameni din club. Piedone scapa! ISU scapa! Oprea scapa! Toti scapa?”, “Bunicii la razboi, parintii la Revolutie, este randul nostru”, “Pana ieri am tacut, de azi incep sa urlu!!!”, “Se calca peste cadavre la guvern! Nu mai stati in casa! Romania trezeste-te”

“In afara de demisie, vrem macar cineva sa-si recunoasca vina”, “Vrem dreptate”, “Nu mai vrem coruptie in sistem”, “Ne-am saturat”, asta au marturisit oamenii.

Sursa stirileprotv.ro

Radio Hot Style App Store – Android

Descarca gratuit aplicatia Radio Hot Style

Download the Radio Hot Style app