Inna lanseaza cel de-al patrulea album

INNA a incheiat ieri o noua serie de concerte de succes in Mexic. Artista a sustinut 3 concerte sold out in Zacatecas, Hermosillo si Culiacan, in fata a peste 40 000 de fani, oameni veniti special sa o vada pe INNA cantand.

“Ca de fiecare data, publicul din Mexic m-a primit cu bucurie, dragoste, energie, m-am bucurat de fiecare moment petrecut in aceasta tara minunata. Sunt recunoscatoare pentru iubirea lor si sper sa nu ii dezamagesc niciodata”, a declarat INNA.

Cu o seara inainte de INNA, a sustinut concert in Zacatecas si J Balvin, in fata a 25 000 de oameni. Pentru INNA, au venit seara urmatoare 35 000 de fani. Pe aceeasi scena, au mai urcat 50Cent si Paul Oakenfold.

In luna august, INNA a fost pentru a doua oara in Japonia, unde a sustinut concert la unul dintre cele mai importante evenimente – MTV Zushi Festival, promo la mai multe posturi de radio si o sedinta foto pentru coperta revistei Vanity Mix pe care au aparut artisti precum Madonna, Maroon 5, Taylor Swift.

Pe 15 octombrie, INNA va lansa cel de-al patrulea album “INNA”, piese inregistrate in Anglia, Spania, Los Angeles, Romania, cu songwriteri si producatori de top din intreaga lume precum Eric Turner, Breyan Isaac, dar si Marcel Botezan si Sebastian Barac, autorii hiturilor care au consacrat-o pe artista.

INNA este nominalizata la MTV EMA 2015 la categoria Best Romanian Act cu piesa “Diggy Down” , unul dintre cele mai de success single-uri ale artistei, cu peste 40 de milioane de vizualizari pe YouTube. Intre timp, noi o putem asculta cu We Wanna, alaturi de Alexandra Stan sau Bop Bop.

Radio Hot Style App Store – Android

Descarca gratuit aplicatia Radio Hot Style

Download the Radio Hot Style app