Simona Halep a intrat in istorie dupa ce a distrus-o pe Pennetta!

 Simona a intrat in istorie dupa ce a distrus-o pe Pennetta! Nici Serena nu a reusit asta! Performanta UNICA reusita de Halep

Performanta UNICA reusita de Halep

Simona s-a impus cu 6-0 6-3 in fata Flaviei Pennetta.

Simona Halep este prima jucatoare din istorie care reuseste sa invinga o castigatoare de Grans Slam cu 6-0 la turneul campioanelor, in acelasi an, reusind acest lucru de doua ori! Doar patru jucatoare in istorie au fost invinse cu 6-0 intr-un set la Turneul Campioanelor, dupa ce au castigat in acelasi an un Grand Slam, doua dintre ele de Halep, una de Serena si una de Samantha Stosur.

Serena Williams a castigat US Open in 2008 si a fost invinsa de Venus Williams la Turneul Campioanelor cu 5–7, 6–1, 6–0. Na Li a castigat Roland Garros in 2011 si a fost invinsa de Samantha Stosur cu 6-1 6-0, cele doua fiind, alaturi de Simona Halep, singurele care au reusit o astfel de performanta in istorie.

Simona a reusit aceasta performanta de doua ori. Prima data anul trecut, cand an invins-o pe Serena Williams, castigatoare a US Open, cu 6-0 6-2, iar a doua oara anul acesta, cand a invins-o pe Flavia Pennetta cu 6-0 6-3.

Castigatoarele de Grand Slam care au fost invinse la 0 intr-un set la Turneul Campioanelor in acelasi an:

2015— Pennetta (Halep)
2014— Serena (Halep)
2011— Li (Stosur)
2008— Serena (Venus)

(Sursa Sport.ro)

Radio Hot Style App Store – Android

Descarca gratuit aplicatia Radio Hot Style

Download the Radio Hot Style app