Top 10 petreceri in Bucuresti de Halloween 2014

Halloween este o sărbătoare importată din Statele Unite, care are loc în fiecare an… pe 31 octombrie. Se trage din din Festivalul Celtic Samhain şi din sărbătoarea creştină Ziua Tuturor Sfinţilor (sau Ziua Tuturor Sufletelor).

Activităţile aferente evenimentului sunt multe şi diverse: purtatul de costume scarry (înspăimântătoare), party-uri cu decoruri inedite, bostani scobiţi cu chipuri ameninţătoare, dar şi vizitarea de locaţii bănuite a fi bântuite, cum ar fi Castelul Bran sau Cetatea Sighişoara, la noi.
Cu această ocazie, Capitala s-a pregătit şi ea pe măsură, cu mai multe petreceri şi concerte:

1) Night of the scarecrows – Halloween 2014 in Bucuresti

La Scena – Calea Călăraşi nr. 55, sector 3. Vineri, 31 octombrie

Petrecerile Uppercrazy Society revin în forţă! Ne vedem de Halloween la Night of the Scarecrows!

Vino pe 31 octombrie, începând cu ora 21.00 la La Scenă, Calea Călăraşilor, nr 55. Vei fi întâmpinat de sperietori, corbi, zmei şi alte personaje fantastice.

Impunem un singur lucru: Costumaţie obligatorie! Ca să râdem cu poftă şi să nu ne simţim stânjeniţi!

2. Halloween Party cu THE ROCK – Tribut AC/DC

Hard Rock Cafe – Şoseaua Pavel Dimitrievici Kiseleff nr. 32. Joi, 30 octombrie

METALHEAD şi BestMusic Live Concerts te invită joi, 30 octombrie la Hard Rock Cafe din Bucureşti pentru încă un concert tribut AC/DC cu THE ROCK, de data asta exact în noaptea de dinainte de Halloween, aşa că pregătiţi-vă de un Halloween Party şi veniţi costumaţi. La cererea publicului cele două showuri sold out de până acum din Hard Rock Cafe, THE ROCK revin pentru încă un show de peste 2 ore!

Hiturile celebre ale celor de la AC/DC însoţite de solo-urile ‘nebune’ de chitară se vor auzi într-un spectacol unic! Aşadar, fanii împătimiţi ai ROCK-ului sunt aşteptaţi să cânte la unison refrenele melodiilor “Thunderstruck” “You Shook Me All Night Long” , “Highway to Hell” şi multe altele!

Cu un solist vocal de excepţie care se apropie foarte mult de Brian Johnson, un chitarist solo din Moscova (la fel de “nebun” şi energic ca Angus Young) şi instrumentişti cu experienţă la bas, chitara rítmica şi tobe, trupa The R.O.C.K. reuşeşte de fiecare dată să surprindă publicul şi să îi transmită starea specifică unui concert AC/DC

Biletele pentru concertul Halloween Party cu THE ROCK – Tribut AC/DC din Hard Rock Cafe pot fi găsite online exclusiv pe www.iabilet.ro şi în Reţeaua Iabilet (Muzică, Uman, Senia, Perfect Tour) dar şi la Hard Rock Cafe, inclusiv în ziua concertului la intrare.

Acestea costa 35 de lei cu loc la masă şi 50 de lei VIP cu loc la masă în fata scenei

Puncte de vânzare fizice pentru Bucureşti:
– Magazinele UMAN din Băneasa Shopping City (etaj) şi Piaţa Romană (str. George Enescu 30 colţ cu Magheru)
– Magazinul Muzica
– Agenţiile Perfect Tour – Str. Theodor Amân, Nr. 11 şi Calea Victoriei 100
– Hard Rock Cafe

Cumpărarea biletelor de pe www.iabilet.ro asigură automat şi rezervarea de locuri la masă, scăpându-te de drumul până la locaţie sau de un telefon pentru rezervare.

3. Party de Halloween

Strada Visarion nr. 25 (zona Piaţa Romană). Vineri, 31 octombrie 2014 (de la 19:30) – Sâmbătă 1 Noiembrie 2014

Un Concert marca Black Vibration şi un super party cu Dj, o seară de neuitat unde surprizele vor fi muzicale şi alte surprize pe parcursul serii, intrarea va fi liberă pentru cei costumaţi, în club unde veţi primi un cadou din partea trupei, altfel intrarea e 5 Lei!

4. Halloween LIVE Party cu Special Guest Orchestra

Music Club – vineri, 31 octombrie 2014. Str. Bărăţiei, 31, sector 3

Costumează-te şi înscrie-te la concurs, vineri – 31 octombrie, în Music Club, la cea mai tare petrecere de Halloween! Cel mai original costum va fi premiat.

Atmosfera specifică va fi asigurată de Special Guest Orchestra, a cărei componenţă este următoarea: Mirel Cumpanas-chitară, Cristian Pup-clape, Diana Ganea-chitară, Andrada Cumpanas-voce, Iolanda Moldoveanu-voce, Florian Rus-voce, Marius Lung “Ursu”-bass, Norbert Tobias-tobe, Laurentiu Moise-trompetă, Adrian Cojocaru-trombon, Dragos Mocanescu-saxofon, Cristian Cucu-trompetă.

Bilet: 20 lei (include şi un shot) (Sursa Urban.ro)

Radio Hot Style App Store – Android

Descarca gratuit aplicatia Radio Hot Style

Download the Radio Hot Style app