Indila vine la concert in Bucuresti!

INDILA, cantareata de origine franceza care cucerit toate top-urile cu hit-ul ”DERNIERE DANSE”, concerteaza in premiera pentru publicul din Romania, pe 7 decembrie, incepand cu orele 19:00. Concertul Indilei de la Bucuresti este fara nici o indoiala, cel mai important eveniment concertistic al sfarsitului de an.

Incepand de astazi, 22 septembrie 2014, biletele au fost puse in vanzare si pot fi achizitionate din reteaua Eventim sau prin Vreau Bilet de la punctele de vanzare din Unirea Shopping Center etj.2, Libraria Eminescu, de la Sala Palatului sau online prin www.vreaubilet.ro.

Despre INDILA, noua revelatie a muzicii internationale, se spune ca are o voce divina, care iti ramane in minte, se lipeste de suflet si cu siguranta ne-a fascinat pe toti. Artista, provine din Franta, este considerata un fenomen muzical, iar in ROMANIA a castigat admiratia unui numar impresionant de fani, oameni care nu se mai satura sa ii asculte compozitiile muzicale cu inflexiuni vocale inconfundabile.

Dupa ce a colaborat cu rapperi cunoscuti din Franta, ca Soprano, Rohff sau Youssoupha, Indila a revenit pe piata cu primul sau single, “Derniere Danse”. Ascendenta fulminanta a frumoasei brunete s-a simtit intr-un timp record de la lansarea single-ului “Derniere Danse”.

Primul ei album, “Mini World” lansat in luna februarie 2014 a obtinut deja un disc de platină. Piesa a luat cu asalt toate top-urile si playlist-urile radiourilor, clipul de pe contul oficial de You Tube al artistei a depasit 122 de milioane de vizualizari, iar cea mai recenta piesa ”S.O.S” se bucura de acelasi succes uluitor.

(Sursa Urban.ro)

Radio Hot Style App Store – Android

Descarca gratuit aplicatia Radio Hot Style

Download the Radio Hot Style app