Imnul Capitalei Europene de Tineret Cluj-Napoca 2015


Imnul Youth Cluj 2015 este prezentat cu un video ce conține versurile piesei, pe fundalul unor filmări de la diferite festivaluri internaționale si evenimente consacrate din Cluj. In video apar David Guetta si Avicii pentru a transpune orasul in atmosfera magica a unui festival internațional.

O echipa din Ardeal a lansat Imnul Capitalei Europene de Tineret Cluj-Napoca 2015. Imnul este o inițiativa a DJ-ului Cristian-Daniel, de la CDj record label, studio unde a fost lucrata si piesa. Vocea principala este a lui Aminda, care a contribuit si la compoziția imnului. Toți actorii implicați au activat sub forma de voluntariat, dorind sa poată interpreta imnul ca si artiști in cadrul diferitelor evenimente din cadrul capitalei Europene de Tineret.

De ce imagini de la alte festivaluri si nu doar din Cluj-Napoca ?
Nu prea avem evenimente de genul si de aceea a trebuit sa includem imagini din alte festivaluri internationale. Multe evenimente din Cluj-Napoca nu au o prezentare video iar multe din ele au nu îți oferă posibilitatea sa le folosești .

Lansam si provocarea de a realiza cât mai multe filmulețe care sa reprezinte Capitala Europeana de Tineret din 2015, având ca si coloana sonora, piesa We Are The City !

Toți cei care doresc sa contribuie la realizarea videoclipului oficial, trebuie sa :
creeze un montaj video cu filmări de la activități desfășurate in Cluj-Napoca,
folosească coloana sonoră a imnului Youth Cluj-Napoca 2015: https://soundcloud.com/cdjrecordlabel/cluj-stars-we-are-the-city-youth-cluj-napoca-2015-anthem
încarce filmulețul pe youtube/facebook/vimeo,
folosească tag-ul European Youth Capital 2015 si
posteze linkul pe https://www.facebook.com/cluj2015
La următorul Youth Meeting se vor viziona cele mai apreciate si reprezentative filmulețe care vor fi folosite pentru a realiza videoclipul oficial.
Se premiaza creativitatea, ingeniozitatea si originalitatea. (Sursa Urban.ro)

Radio Hot Style App Store – Android

Descarca gratuit aplicatia Radio Hot Style

Download the Radio Hot Style app