Google cauta Parteneri pentru Aplicatia Street View

Daca lucrati in domeniul turismului, la o universitate, agentie guvernamentala sau organizatie de cercetare, Google vrea sa-i deveniti partener pentru a mari biblioteca foto din Street View.

Google a anuntat ieri (joi), un program-pilot prin care toate organizatiile specificate mai sus vor beneficia de echipamentele   high-tech ale companiei pentru a surprinde imagini inedite din diferite locatii de pe glob. Aceasta miscare este una foarte eficienta deoarece Street View isi va extinde aria de acoperire, dar in acelasi timp, costurile companiei vor fi mult mai mici.

Echipament:
Rucsacul Google Trekker captureaza imagini la 360 de grade din orice locatie, cum ar fi: Marele Canion sau Muntele Everest. Acesta poate surprinde imagini din locuri extrem de inguste si inclinate, acolo unde masina Google nu poate ajunge.

Primul partener al programului este o companie de turism din Hawaii, “Hawaii Visitors and Convention Bureau (HVCB)”, care a inceput deja sa capteze imagini din cele mai populare locuri de pe insulele Hawaii, imaginile vor fi incluse in viitorul apropiat si pe Google Maps.

Speram ca aceste imagini vor fi folosite de catre partenerii nostri pentru a creste gradul de interes pentru locatiile lor, potentialul de crestere a turismului este foarte mare

au spus oficialii Google intr-o declaratie.

Pentru moment, programul pilot este deschis pentru un numar limitat de organizatii. Daca sunteti interesat de imprumutul tehnologiei, puteti completa formularul de aici

Radio Hot Style App Store – Android

Descarca gratuit aplicatia Radio Hot Style

Download the Radio Hot Style app