Cum canta Justin Bieber (Where Are U Now) la 15 ani

 Cand a aparut piesa Where Are U Now, toata lumea a speculat ca versurile i-ar fi dedicate Selenei Gomez, fosta iubita a cantaretului. Insa o inregistrare cu Justin Bieber demonstreaza ca lucrurile stau cu totul altfel.

Filmarea e din 2009, pe cand cantaretul canadian avea doar 15 ani, iar versiunea aceasta a piesei are un mesaj mult mai puternic decat cel al unei relatii destramate. Where Are U Now in varianta mai veche e inspirata si dedicata tatalui sau, care nu a fost alaturi de Biebs si de mama sa. De altfel, cantaretul a si recunoscut asta intr-un interviu din 2010.

That song is about my dad and having him not always being there. But my dad and I now have a great relationship. And I’m fine that stuff like that is coming out. I want to sing about things that are going on in my life, and a lot of people will be able to relate to it.”

Odata ce a aparut aceasta inregistrare, unele voci au inceput sa spuna ca versiunea lansata impreuna cu Skrillex si Diplo e mult sub aceasta si ca Biebs a sacrificat orice urma de sensibilitate din piesa pentru bani si succes. Chiar si asa, Where Are U Now l-a adus din nou in topul difuzarilor si i-a asigurat o trecere foarte usoara pentru lansarea single-ului oficial, What Do You Mean. Trackul a ajuns un succes instantaneu, depasindu-i pe cei de la One Direction si ajungand pe prima pozitie in Hot 100, o premiera pentru Justin Bieber.

Radio Hot Style App Store – Android

Descarca gratuit aplicatia Radio Hot Style

Download the Radio Hot Style app