Claudiu Roman a fost inmormantat cu o slujba sumara

BILETUL de ADIO lăsat de CLAUDIU ROMAN, Dj-ul care s-a SINUCIS

Cu microfonul pe piept si castile asezate alaturi, omul de radio Claudiu Roman a plecat duminica spre odihna vesnica.

Sub soarele neobisnuit de puternic pentru acest sfarsit de septembrie, l-au insotit pe ultimul drum sute de apropiati, prieteni si fosti colegi.

Toti sunt foarte socati de gandul ca, la 34 de ani, cel disparut a abandonat, voluntar, lupta cu viata. Pentru ca a renuntat la darul pe care crestinii cred ca doar Dumnezeu ni-l poate lua, tanarul a avut parte de o slujba sumara.

Un sicriu alb si cu sute de oameni in jur, cu vesminte cernite si chipuri marcate de o tristete adanca. O scena de neinteles, intr-un film pe care Claudiu a hotarat sa il incheie inainte de vreme. Asa a inceput slujba de inmormantare tinuta de preoti. Vorbele spuse de duhovnicul sau, privirea impietrita a iubitei Cristina si lacrimile celor prezenti cer divinitatii indurare.

Au trecut trei zile de cand parintii l-au gasit pe singurul lor copil fara viata, in apartamentul lui. Si totusi, pana azi, pentru ei si toti ceilalti a ramas fara raspuns cea mai grea intrebare- de ce tanarul de 34 de ani, iubit de familie, adorat de iubita si admirat de mii de ascultatori, n-a mai vrut sa traiasca.

O intrebare pe care tatal, distrus de durere, a murmurat-o pana in ultima clipa. Pe care o repeta obsesiv colegii din radio si televiziune, prietenii care il stiau optimist si tenace.

Si totusi, moartea unui barbat in plina putere, talentat si capabil sa schimbe lumea, ramane o lectie pentru viata. Pe pagina personala a lui Claudiu, tineri care nici nu l-au cunoscut personal spun ca au devenit constienti ca depresia, care vine fie din dezamagire in dragoste, fie din esecuri in cariera, este o boala care trebuie tratata. Pentru Claudiu a fost prea tarziu.

Odihneasca-se in pace… (Sursa Stirileprotv.ro)

Claudiu Roman: fost Moderator Radio 21, Europa FM.

Radio Hot Style App Store – Android

Descarca gratuit aplicatia Radio Hot Style

Download the Radio Hot Style app