Cabron, Speak si Dorian spun Nu rasismului!

Campania “Nu rasismului” pe care ProSport a initiat-o dupa atacul unui suporter asupra brazilianului Wellington in timpul partidei Concordia Chiajna – Rapid a trecut granitele sportului.

Ecourile campaniei de combatere a rasismului de pe stadioanele din Romania i-a determinat pe patru dintre artistii “HaHaHa Production”, casa de productie infiintata de Smiley, sa se alature cauzei. Cabron, Speak, Dorian si Peter Pop au transmis mesaje pentru suporterii romani.

VIDEO cu mesajele transmise de Speak, Dorian, Peter Pop si de Cabron

In semn de protest fata de lipsa de reactie a oficialilor FRF, LPF si a oamenilor de fotbal la adresa cazului de rasism ce l-a avut drept victima pe Wellington, ProSport a lansat o campanie de combatare a rasismului pe stadioanele din Romania. In fapt, este o adaptare a unei campanii UEFA in care fotbalisti si antrenori cunoscuti, de toate rasele si religiile, – stiti probabil clipul cu Messi, Cavani, Seedorf, Cristiano Ronaldo si Ribery din serile de Champions League – spun “No to Racism!”.

Cluburile importante si fosti sau actuali jucatori de fotbal si sportivi din Romania sunt invitati sa se alature. Pe cei care sunt prea ocupati ii asiguram ca nu vor pierde decat 30 de secunde pentru a arata ca le pasa. Important este ca fiecare dintre noi sa-si doreasca sa poata merge pe stadion fara riscul de a fi ingrozit de gesturi sau scandari deplasate. (Sursa Urban.ro)

Radio Hot Style App Store – Android

Descarca gratuit aplicatia Radio Hot Style

Download the Radio Hot Style app