Beyonce MTV VMA 2014

Beyonce a facut un super show la MTV VMA 2014 si toata lumea a ajuns la concluzia ca MTV a fost invitat la concertul lui King B si nu invers. Diva ne duce in spatele scenei si ne arata cata munca implica un concert de doar un sfert de ora.

E nevoie de o armata de oameni pentru ca showurile lui Beyonce sa devina realitate, iar cantareata are grija de fiecare proces in parte, de la machiaj la scenografie si coregrafie. In filmare o putem vedea pe Bey cum comenteaza ca nu a reusit sa treaca decat o singura data prin intreg showul, iar pentru un perfectionist ca Beyonce asta nu e suficient. Totusi, inainte de urca pe scena o vedem cum isi strange intreaga echipa in jurul ei si se roaga, iar la final, cand coboara de pe scena alaturi de Jay Z si fiica lor Blue Ivy micuta spune: Everybody say good job.

Daca vreti sa revedeti showul lui Beyonce,  e poate la fel de tare precum cel de la Billboard Music Awards din 2011, iar dupa acest moment, vanzarile ei au crescut exponential, dovada ca intotdeauna live-urile ajuta discurile si single-urile sa creasca in topuri.

Radio Hot Style App Store – Android

Descarca gratuit aplicatia Radio Hot Style

Download the Radio Hot Style app