Apple a lansat oficial ceasul inteligent

Apple-Watch-logo-main1In toamna lui 2014 Apple a prezentat primele informatii despre ceasul sau inteligent Watch care costa de la 349 de dolari si va fi disponibil incepand cu 24 aprilie. Luni seara companie a anutat in SUA la un eveniment special mai multe despre ceas: autonomia bateriei este de 18 ore, iar varianta din aur de 18 karate va costa peste 10.000 de dolari. Doua dintre minusuri tin de autonomia redusa a bateriei si de pretul ridicat. Insa cu siguranta modelul va deveni cel mai vandut smartwatch pe o piata in care vanzarile totale au depasit cel mult 3 milioane de unitati din toate marcile in 2014. Marele plus tine de design. Ceasul e compatibil doar cu iPhone 5, 5C, 5S, 6 si 6 Plus. Versiunea ultra-premium ajunge la 17.000 de dolari.

Apple Watch, noutatile comunicate de companie

  • Exista trei colectii la care difera materialele folosite si doua variante de ecran (38 mm si 42 mm). In varianta cea mai ieftina, cu curea din plastic si capac din aliaj special de aluminiu, pretul este de 349 dolari (respectiv 399 dolari pentru varianta cu ecran ceva mai mare).
  • In variantele cu carcasa din otel inoxidabil preturile pornesc de la 549 dolari si ajung la 1.099 dolari, in functie de tipul bratarii alese.
  • Versiunea super premium costa de la 10.000 de dolari (carcasa si curea din aur de 18 karate). Toate variantele pot fi pre-comandate din 10 aprilie si livrarile incep pe 24 aprilie, prioritate avand noua piete importante.
  • Autonomia bateriei este de 18 ore de utilizare normala, iar ceasul se conecteaza la iPhone atat prin Bluetooth, cat si prin WiFi. Aplicatiile sunt instalate pe ceas cu ajutorul iPhone-ului. Ceasul se incarca in doua ore jumatate.
  • Ceasul e compatibil cu iPhone 5, 5C, 5S, 6 si 6 Plus.
  • Ceasul poate fi folosit pentru plati prin Apple Pay Cu ceasul poate fi chemata o masina prin aplicatia Uber, iar la aeroport ceasul poate afisa cartea electronica de imbarcare. Tot pe Watch poate fi folosita aplicatia de recunoastere muzicala Shazam si se pot da comenzi vocale prin Siri. Ceasurile pot comunica si intre ele, userii putand sa-si trimita spre exemplu valoarea pulsului. (Sursa HotNews.ro)

Radio Hot Style App Store – Android

Descarca gratuit aplicatia Radio Hot Style

Download the Radio Hot Style app