Trei cersetori Romani in Cambridge, in carja de copii dupa ce a condus masina


Trei romani ar fi fost filmati in timp ce cerseau in centrul orasului britanic Cambridge, unul dintre ei prefacandu-se ca are probleme locomotorii.

Conform Daily Mail, doi barbati si o femeie, despre care se presupune ca ar fi din Romania, au fost filmati “in actiune”, in inainte de a se instala in centrul Cambridge-ului pentru a cersi. Inainte insa, unul dintre ei, care tine intr-o mana o carja de copii a fost fotografiat la volanul unei masini care ar avea numere de Romania. Acesta si-a parcat Volkwagenul Passat intr-o parcare cu plata si a platit pentru 8 ore, intre 9 si 17, dupa care a mers pana la locul de cersit, relateaza jurnalistii britanici.

Alte doua persoane au calatorit cu el in masina, sambata dimineata. Ei au mers impreuna pana in zona de shopping, dupa care s-au separat pentru a “lucra” in zone diferite.

Atunci cand a fost confruntat, soferul a sustinut ca este italian si ca nu vorbeste engleza. El a confirmat ca a condus prin oras in acea zi, aratand ca dizabilitatea lui nu il impiedica sa foloseasca masina.

Cei trei ar fi cunoscuti in zona de catre localnici.

Sursa : Daily mail, ProTV

Radio Hot Style App Store – Android

Descarca gratuit aplicatia Radio Hot Style

Download the Radio Hot Style app