Eminem Symphony in H

eminem in hEminem ne ofera putin din noua lui piesa, Symphony in H, prima lansata dupa o perioada de cativa ani. E un track in stilul obisnuit al lui Shady, in care nu lipsesc referirile la cantaretele din show-biz.

Totusi, Symphony in H nu este o piesa de pe viitorul lui disc, ci e inclusa pe mixtape-ul lui Tony Touch – The Piece Maker 3: Return of the MCs, care va aparea pe 9 iulie.

Pana atunci, ascultati mai jos.

Slim Shady ne tot ameninta cu un nou disc, spunand ca materialul va aparea anul acesta, mai ales ca el deja e trecut ca headliner la festivaluri din luna august. In urma cu ceva timp spunea ca discul va aparea dupa Ziua Memoriala, insa deja a trecut o luna si inca nici un indiciu de la rapper cu o eventuala lansare. Au trecut trei ani de la ultimul disc Eminem, Recovery ajungand pe primul loc in Billboard 200 in 2010 si oferind mega-hitul Love the Way You Lie alaturi de Rihanna. Piesa a ramas atunci timp de 7 saptamani in topul Hot 100, iar discul a mai oferit inca trei hituri – Not Afraid, Space Bound si No Love.

Credeti ca mai lanseaza Eminem ceva anul acesta? Symphony in H suna promitator?

Radio Hot Style App Store – Android

Descarca gratuit aplicatia Radio Hot Style

Download the Radio Hot Style app