Sky Dance feat. Eneli – Stay

Sky Dance, proiectul infiintat in 2016, care au promis de la debut creatii unice ca sound si energie, lanseaza astazi o piesa in colaborare cu vocea seducatoare a tinerei Eneli.

Sky Dance si-a folosit experienta acumulata mai mult de 10 ani in industria muzicala, timp in care baietii au compus hituri internationale, iar Eneli a contribuit cu versuri pline de suflet si acel plus de savoare senzuala cu care a cucerit in “Mhm Mhm” alaturi de Manuel Riva.

Colaborarea dintre Sky Dance si Eneli a punctat elementele unei productii de succes: ritm, sound dar si mesaj si prezentare. Artistii sunt entuziasmati sa prezinte publicului rezultatul, iar Eneli declara: “Cred ca piesa exprima foarte bine ceea ce simteam in perioada in care am scris-o. Datoria mea este sa spun o poveste, prin fiecare piesa pe care o compun. “Stay” este o poveste. Reala.”

SkyDance completeaza: “Este o piesa cu un sound fresh. Credem mult in aceasta colaborare, toti cei implicati au muncit foarte mult, iar acum ca a venit momentul lansarii, suntem extrem de entuziasmati.”

Radio Hot Style App Store – Android

Descarca gratuit aplicatia Radio Hot Style

Download the Radio Hot Style app