Christina Aguilera din nou pe locul 1!

xtina-thumb_tb223Christina Aguilera a ajuns pe locul 1 in iTunes dupa ce a colaborat cu un artist indie- A Great Big World. Piesa Say Something a fost foarte apreciata inca de la prima auditie, iar dupa ce diva a cantat-o live la The Voice, a urcat fulminant in topuri.

Christina Aguilera a ascultat piesa, i-a placut atat de mult incat a zis ca trebuie sa faca parte din acest proiect, iar ideea a fost benefica atat pentru ea cat si pentru A Great Big World. Haideti sa o ascultam mai jos.

E foarte posibil ca saptamana viitoare sa vedem piesa si in topul Billboard, ceea ce nu ar fi deloc surprinzator, mai ales ca diva nu a reusit o performanta prea buna cu cel mai recent material de studio al sau. Totusi, s-a auzit pe radio datorita colaborarii cu Pitbull pentru Feel This Moment, track inclus pe albumul rapperului Global Warming. Christina Aguilera a lansat discul Lotus, insa in afara de single-ul Your Body, nu a promovat discul prea mult, in ciuda faptului ca a luat o pauza de la emisiunea The Voice, unde este jurat. In schimb, am vazut-o intr-un clip alaturi de Alejandro Fernandez Hoy tengo ganas de ti, piesa aflandu-se pe coloana sonora a unei telenovele si a bifat si coloana sonora a filmului The Hunger Games cu melodia We Remain.

Ce ziceti de aceasta colaborare? Ajunge Xtina in Billboard?

Radio Hot Style App Store – Android

Descarca gratuit aplicatia Radio Hot Style

Download the Radio Hot Style app