Xonia – Vino Inapoi

“Vino Inapoi” este cel mai recent single al Xoniei, lansat chiar in aceasta dimineata pe pagina de facebook a artistei. Produs in studiourile Deepcentral “Vino Inapoi” a fost o provocare pentru cantareata, deoarece este prima piesa in limba romana.

 “Imi doream o piesa in limba romana, dar am asteptat momentul potrivit! Vino inapoi este o piesa extrem de sensibila, cantata din inima! Am ales sa cant despre toate iubirile neimplinite, de momentele in care ti-ai dorit sa se intoarca desi stiai ca nu se va mai intoarce!” a declarat Xonia.

Videoclipul piesei “Vino Inapoi” urmeaza sa fie filmat in Bucuresti catre finalul acestei luni. piesa va avea si o versiune in limba engleza ce va fi lansata pe piata internationala in colaborare cu un artist de top.

Xonia este nascuta in Australia si locuieste in Romania de aproximativ 4 ani. Single-ul de debut, “My Beautiful One”, a fost cea mai difuzata piesa a anului 2010, pana in acest moment cantareata a lansat mai multe single-uri ce au intrat in topurile de specialitate. Piesele “Remember” si “I Want Cha” au fost licentiate in mai multe teritorii, iar videoclipurile au fost difuzate de televiziunile de specialitate. (Sursa Urban.ro)

Radio Hot Style App Store – Android

Descarca gratuit aplicatia Radio Hot Style

Download the Radio Hot Style app