Voltaj – din toata inima

Baietii de la Voltaj vin cu o noua piesa, o adevarata declaratie de patriotism, un track dedicat tuturor romanilor – Din toata inima.

Single-ul a fost lansat joi, 16 iunie, pe aplicatia Voltaj, o premiera marca Voltaj, primul single din Romania lansat in exclusivitate pe o aplicatie.

“Cum bine stiti, ne place sa tinem pasul cu tehnologia si sa fim inovatori, avem bucuria sa v-anuntam ca am bifat o noua premiera in Romania – primul single lansat in exclusivitate pe o aplicatie. DIN TOATA INIMA speram sa va placa!

Faptul c-am reprezentat Romania intr-un concurs international anul acesta ne-a facut sa ne simtim si mai mandri decat eram de tara noastra. Asa a luat nastere piesa “Din toata inima”. Ne iubim tara si ii apreciem istoria si meleagurile frumoase pe care le are. In atatia ani de cand cutreieram tara in lung si-n lat la concerte, nu ne-am saturat sa admiram frumusetea peisajelor pe care le avem in Romania, a declarat solistul trupei Voltaj.

Gheorghe Hagi, Aurel Vlaicu, Constantin Brancusi sunt doar cateva dintre numele de marca ale Romaniei la nivel international si care sunt incluse si in versurile compuse de catre membrii trupei. Proiectul lyric-video-ului contine imagini din documentarul Transylvania Dragon, produs de catre Sabin Dorohoi, colaboratorul trupei si pentru videoclipul “De la capat”.

Radio Hot Style App Store – Android

Descarca gratuit aplicatia Radio Hot Style

Download the Radio Hot Style app