VOLTAJ – All over again (videoclip)


Voltaj lanseaza versiunea in engleza a piesei De la capat, track cu care spera sa ne reprezinte la concursul Eurovision de la Viena.

Single-ul “All over again” este compus si produs de baietii de la Voltaj, alaturi de Deepside Deejyas si de Monica Stevens si Andrei Leonte, iar videoclipul in regia lui Dan Petcan reuneste cadre din scurt-metrajul “Calea Dunarii”, proiect realizat de catre Sabin Dorohoi.
Piesa, in ambele variante, este un manifest, un semnal de alarma asupra tuturor copiilor lasati in urma de catre parintii plecati la munca in strainatate. Acum, trupa Voltaj, prin participarea la Selectia Nationala Eurovision, vor sa duca mesajul campaniei la un alt nivel si sa faca cunoscuta si international cauza copiilor care nu se pot bucura de atentie si implicare din partea parintilor care, fie sunt plecati la munca in strainatate pentru a le asigura un trai decent, fie petrec multe ore la locul de munca si astfel pierd etape importante din cresterea copiilor.

“Cand am compus si am lansat piesa si campania “De la capat” nu ne-am gandit ca vom participa la Eurovision. Dar ne-am dat seama ca acest concurs poate sa ne ajute sa facem cunoscuta si international campania ‘De la capat’. Suntem convinsi ca, daca vom reusi sa castigam in Romania, vom reusi sa facem atenta toata Europa”, declara Calin Goia, solistul trupei Voltaj.

Finala nationala Eurovision va avea loc in acest weekend, pe 8 martie, iar castigatorul ne va reprezenta la concursul european de la Viena. Voltaj sunt in competitie cu Baietii, Tudor Turcu, Nicola sau Luminita Anghel. (Sursa Urban.ro)

Radio Hot Style App Store – Android

Descarca gratuit aplicatia Radio Hot Style

Download the Radio Hot Style app