Matteo Panama (videoclip)

Matteo lanseaza unul dintre cele mai vesele videoclipuri ale finalului de an cu “Panama”, o multime de dansatori si multa energie pozitiva!

Zemanta Related Posts Thumbnail

Filmarile pentru “Panama” s-au desfasurat pe durata unei nopti, iar regia si productia au fost asigurate de Lanoy Video Production.

“’Panama’ este un clip de imagine, care se bazeaza foarte mult pe dans. M-am bucurat sa am alaturi de mine multi dansatori profesionisti, dar sip e F Charm, Muneca, DJ Dox, Florin Nedelcu si alti prieteni buni”, a explicat Matteo.

Coregrafiile din clip au fost facute de Bruce, iar tinutele au fost gandite de Dydy, amandoi facand parte din trupa de dansatori a lui Matteo.

Single-ul “Panama” a fost compus in colaborare cu John Puzzle si a avut parte de reactii foarte pozitive din partea fanilor, inregistrand, de la lansare, peste doua milioane de vizualizari pe YouTube.

“Prin Panama vreau sa va arat un everyday Matteo, adica vesel si optimist. Pentru toata lumea am un singur mesaj: ascultati si va distrati, ce pana mea! PWAAH!!”, ne indeamna artistul ce a lansat recent un featuring cu Anya – In ochii mei.

Dupa ce si-a asigurat megahitul “Amandoi“, Matteo se pregateste sa bifeze, probabil, cel mai catchy hit din cariera lui cu single-ul si videoclipul “Panama”. Esti de acord, va ajunge no.1?

Radio Hot Style App Store – Android

Descarca gratuit aplicatia Radio Hot Style

Download the Radio Hot Style app