Vescan & Doddy – Le stiu

“Le stiu” ar putea fi hitul toamnei lansat de cei mai fresh rapperi ai momentului! Vescan, Doddy si MusicExpertCompany fac un cadou fanilor: o piesa noua!

Dupa ce single-urile Doddy feat. Lora – “Bine Mersi” si Mellina feat. Vescan – “Poza de Album” au depasit fiecare pragul de 10 milioane de views in timp record, cei doi artisti si casa lor de discuri MusicExpertCompany au decis sa ofere o piesa cadou fanilor drept multumire pentru sustinerea din ultimii ani.

Piesa se numeste “LE STIU (pe astea ca tine)” si este o satira despre obiceiurile “pitzipoancelor” si “printeselor”, pusa in versuri intr-o maniera incredibil de amuzanta de Vescan si Doddy, si pe note de catre Dorian Oswin de la Mango Records Studio.

“Bine Mersi” si “Poza de Album” sunt in acest moment in Top10 difuzari Radio/TV, numara aproape 11 milioane de views pe net fiecare si vibreaza pe scenele cluburilor din toata tara, pozitionandu-i pe Vescan si Doddy in fruntea celor mai difuzati artisti pe Radio si TV. (Sursa Urban.ro)

Radio Hot Style App Store – Android

Descarca gratuit aplicatia Radio Hot Style

Download the Radio Hot Style app