Vescan & Alina Eremia In dreapta ta

MusicExpertCompany si MediaPro Music prezinta in premiera pe Urban.ro o colaborare inedita intre Vescan si Alina Eremia, un single plin de atitudine si energie, “In dreapta ta”

Zemanta Related Posts Thumbnail

Piesa a fost produsa de Mahia Beldo, in studioul Scandalos Music si reprezinta “o scrisoare” adresata unei foste iubiri. Cei doi artisti au fost extrem de incantati de aceasta colaborare.

“Propunerea de a lucra la acest single m-a bucurat de la inceput. Piesa mi-a placut inca de la prima ascultare si sunt incantata de rezultat, sper sa le placa mult si fanilor nostri”, a spus Alina.

“Ma bucur ca piesa este o colaborare cu Alina Eremia, de cand a intrat in studio am stiut ca ea este vocea perfecta pentru ‘In dreapta ta’. Talentata, serioasa si cu un zambet mare si cald, ne-am inteles foarte bine toti si drept urmare se simte asta in energia piesei, totul e direct si clar. Ne propunem sa punem pe ganduri pe toata lumea, daca nu, macar sa se gandeasca fiecare daca a fost in dreapta partenerului sau partenerei, daca a fost ‘acolo’ cand celalalt avea cea mai mare nevoie”, a spus Vescan.

Hai sa ascultam asadar pentru prima data impreuna piesa “In dreapta ta”. Play!

Radio Hot Style App Store – Android

Descarca gratuit aplicatia Radio Hot Style

Download the Radio Hot Style app