Trupa Zero – Dragoste amara (videoclip nou)

Trupa Zero lanseaza un nou single, cu tot cu videoclip, Dragoste amara. Noua piesa a baietilor e o balada despre o relatie incheiata, din care au ramas doar regretele.

 

Videoclipul a fost regizat de Alex Ceausu si a fost filmat intr-o singura noapte intr-un teatru din Ilfov. Piesa Dragoste amara a fost compusa de Vlad Manolache si Alex Cotoi, iar textul a fost scris de Vlad alaturi de Laurentiu Costea.

 Dragostea amara este ca o cafea neindulcita: ai nevoie de ea, dar nu ti place gustul. Multi oameni se complac in relatii care nu mai merg, insa nu au curajul sa puna punct! Piesa pare sa aiba un mesaj trist, dar noi il vedem ca pe un nou inceput… al unei noi iubiri!”, a spus Alex, tobosarul trupei.

Trupa Zero, infiintata in 2006, are patru membri: Laur – voce, Papu – chitara, Vlad – bas si Alex – tobe. Formatia a ajuns in finala nationala a concursului Eurovision din 2008 cu piesa “Come this way”, compusa de Marius Moga. Un an mai tarziu, piesa “Sunny Days” a ajuns in finala aceleiasi competitii, unde a ocupat locul 4. Imediat dupa lansarea videoclipului “Sunny Days”, trupa si-a lansat si albumul de debut, cu acelasi nume. In 2010, trupa a participat iar la Eurovision, cu “Lay Me Down”. Sursa Urban.ro

Radio Hot Style App Store – Android

Descarca gratuit aplicatia Radio Hot Style

Download the Radio Hot Style app