Tranda, Grasu XXL si Smiley Sex pe Bass

Tranda, Smiley si Grasu XXL ne ofera un videoclip care sa nea multa palpitatii. Fete dezbracate, scene fierbinti si camere de hotel in care toata lumea e pregatita pentru SxpB!

Web

Smiley e ingropat si sufocat de femei, Grasu XXL are parte de momente fierbinti in lift, iar Tranda este reponsabil cu sampania in clipul SxPB, regizat de Iulian Moga. Filmarile au avut loc in Bucuresti, intr-un hotel, si au durat o zi, iar voi il vedeti mai jos. Nu uitati pastilele de inima!

SxPB e o piesa inclusa pe EP-ul Constangeles – Volumul 1, programat sa apara luna aceasta si care contine opt piese realizate de Tranda alaturi de Smiley, Sore, Cabron, Grasu XXL, Deliric, DJ Oldskull si Nane. Noul material Tranda va fi disponibil atat pe iTunes cat si pe canalul oficial Okapi Sound.

Smiley se afla in continuare in topul celor mai difuzate piese cu single-ul Acasa, El l-a detronat de pe prima pozitie pe nimeni altul decat Grasu XXL care domina in continuare partea superioara a clasamentului cu featuring-ul sau cu Ami- Deja Vu.

Va place videoclipul? S-a incins atmosfera cu acest SxPB?

Radio Hot Style App Store – Android

Descarca gratuit aplicatia Radio Hot Style

Download the Radio Hot Style app