Top 10 cele mai tari albume in 2013

Anul 2013 a fost unul al hiturilor si intoarcerilor in muzica. Nume ca Lady Gaga si Katy Perry au avut discurile pe lista celor mai asteptate materiale pentru 2013, alaturi de Beyonce, care a reusit sa uimeasca intreaga lume la final de an. Haideti sa vedem care sunt cele mai bune albume ale anului care s-a incheiat.

best-song-2013Am ales discurile si in functie de ceea ce au spus criticii muzicali si alte reviste de specialitate, mentinandu-ne in zona de mainstream si comercial, si chiar daca au numere langa ele, nu este neapart ordinea lor valorica.

1. Justin Timberlake – The 20/20 Experience
2. Drake – Nothing Was the Same
3. Eminem – The Marshall Mathers EP 2
4. Jay Z – Magna Carta Holy Grail
5. Daft Punk – Random Access Memories
6. Beyonce – Beyonce
7. Kanye West – Yeezus
8. M.I.A – Matangi
9. Haim – Days Are Gone
10. Lorde – Pure Heroine

Beyonce a intrat in top pentru ca a reusit sa vina cu un album foarte bun, atat din punct de vedere al pieselor cat si al elementelor vizuale pe care discul ce ii poarta numele le ofera. Mai multe despre strategia din spate si vanzarile celui de-al cincilea disc din cariera ei solo puteti citi aici.  Justin Timberlake si Daft Punk sunt revelatiile anului 2013, fiecare intorcandu-se inapoi in topuri si la muzica dupa ceva vreme petrecuta departe de topuri. Jay Z a veni cu un material bun, chiar daca nu se poate compara cu The Blueprint 3, spre exemplu, iar Eminem a reusit miscarea de a veni cu o continuare excelenta pentru MMLP, considerat  cel mai bun disc al sau.  Am inclus-o si pe M.I.A, dar si pe new-comer-ii Lorde si Haim despre care puteti citi mai multe aici.

Cum arata topul vostru al celor mai tari albume din 2013?

Radio Hot Style App Store – Android

Descarca gratuit aplicatia Radio Hot Style

Download the Radio Hot Style app