Thanks for Sharing Mark Ruffalo, Gwyneth Paltrow si PINK

Zilele acestea a aparut primul trailer al unei comedii hot despre sex in care apare si celebra cantareata PINK. Sa-l vedem:

Exclusive - Pink on Set 'Thanks For Sharing'

O multime de filme legate de sex si anul acesta! Acum doi ani Michael Fassbender ne-a aratat cat de serioasa este dependenta de sex in drama Shame, iar anul asta privim acest aspect mult mai relaxat si cu umor, din doua perspective: Joseph Gordon-Levitt isi face debutul regizoral cu filmul Don Jon in care interpreteaza rolul unui depedent de sex iar Mark Ruffallo joaca acelasi rol in comedia “Thanks for sharing”.

Thanks for sharing este tot un debut regizoral, de data aceasta al unui scenarist. Este vorba de Stuart Blumbe, cel care a scris scenariul nominalizat la Oscar al tragi-comedia The Kids are all right.

In Thanks for sharing avem povestile a trei dependenti de sex care incep un program-tratament  in 12 pasi, la finalul caruia spera sa de dezvete de vicii si sa se bucure de o viata normala.

Ei sunt Adam (Mark Ruffalo), un barbat care incearca sa aiba o relatie cu Pheobe (Gwyneth Paltrow) o femeie care a jurat sa nu-si mai complice existenta cu barbati care au dependente, Mike (Tim Robbins) si Neil (Josh Gad). In film o veti recunoaste si pe cantareata PINK (Alecia Moore) intr-un rol destul de important.

 

Din trailer aflam tot felul de lucruri instructive, cum ar fi ca o persoana normala se gandeste cam de 15 ori pe zi la sex :

Radio Hot Style App Store – Android

Descarca gratuit aplicatia Radio Hot Style

Download the Radio Hot Style app