Taylor Swift – Blank Space (videoclip)

Taylor Swift ia crosa de golf si ataca o masina in cel mai nou videoclip al ei, Blank Space. Cel mai nou videoclip al cantaretei a fost intai scapat pe net si apoi sters inainte de a aparea in varianta finala si oficiala.

Cantareata trece prin toate etapele specifice unei povesti de dragoste, de la mancat impreuna, la pictat portretul lui pana la plimbatul prin gradina care inconjoara casa, la trap de cal sau insotiti de caini. Momentele de romantism si iubire sunt insa inlocuite cand Taylor Swift il prinde ca da mesaje altcuiva, iar de acolo se dezlantuie iadul.

Taylor Swift a incercat o abordare tip Beyonce pentru albumul 1989, asa ca a lansat primul single direct cu videoclip si fara ca cineva sa se astepte ca Shake It Off sa apara. Dupa un prim single care a dus-o din nou intre primele locuri in clasamente, Taylor a trecut la  o abrdare mai clasica a promovarii albumului si a lansat si alte piese, printre care si Welcome to New York si a inceput sa apara pe la emisiuni. Cea mai recenta miscare a lui Taylor Swift a fost sa isi scoata muzica de pe Spotify, o miscare foarte comentata, dar care i-a adus niste vanzari uriase.  (Sursa Urban.ro)

Radio Hot Style App Store – Android

Descarca gratuit aplicatia Radio Hot Style

Download the Radio Hot Style app