Tarsin Radauti

Piata Unirii nr.33 , Radauti, SuceavaTel. rezervari: 0040744.624239 Tel. informatii: 0040230.562929

0040744.624239 FAX: 0040230.562929 E-mail: [email protected] Web: www.tarsin.ro

Despre: TARSIN este o societate privată înfiintată în anul 1996, destinată transportului intern si international de călători, având sediul central în Rădăuti, Piata Unirii nr. 33.

Datorită conditiilor de transport, calitătii serviciilor, a facilitătilor oferite pentru a călători în ITALIA, AUSTRIA, GERMANIA, BELGIA, ANGLIA, IRLANDA, sau în tară și a îmbunătătirii constante a ofertei, firma S.C. TARSINCOM SR.L. este clasată printre primele societăti din tară în activitatea din acest domeniu, si a obtinut numeroase premii importante în fiecare an în judetul Suceava.

Având un personal calificat, cunoscător de limba Italiană si Germană, firma dispune de un parc auto format din 19 autocare Scania si Setra (Top Class) clasificate pe 3 si 4 stele, precum si microbuze Mercedes si Iveco.

Fiecare călător care urcă în mijloacele noastre de transport este tratat ca un oaspete si, în permanentă, căutăm să oferim oaspetilor nostri cât mai mult. Pasagerii nostri sunt asigurati că vor ajunge la destinatie în timpul cel mai scurt, în conditii de confort si sigurantă deplină.

TARSIN oferă spre inchiriere, prin agentii de turism interesate, sau grupuri organizate, autocare și microbuze, pe rutele solicitate

Pentru Orice nelamuriri despre firma Tarsin puteti accesa www.Tarsin.ro Sectiunea Contact.

Radio Hot Style App Store – Android

Descarca gratuit aplicatia Radio Hot Style

Download the Radio Hot Style app