Tara & Sonny Flame, POC (videoclip)

POC! Tara colaboreaza cu Sonny Flame pentru o piesa si un videoclip provocator, filmat pe plajele fierbinti ale Marii Negre: POC!

Piesa este compusa de catre Marcel Prodan si echipa MAAN Studio, iar videoclipul este regizat de catre echipa MAAN si a fost filmat pe plaja Curaçao din Navodari, pe parcursul unei zile.

“Cu echipa MAAN studio am lucrat de multe ori pana acum, acum e prima data cand se ocupa de pachetul complet pentru lansarea single-ului. Pe Sonny l-am cunoscut prin baietii de la MAAN si am stiut, din primul moment, ca piesa va functiona perfect in formula asta”, spune Tara.

Tara și Sonny Flame au avut parte si de o surpriza din partea unui motociclist ce se afla pe plaja. Acesta s-a alaturat echipei, alaturi de care a filmat cateva cadre, si s-a integrat perfect în scenariu.

“Totul a fost la superlativ, ne-am simtit super bine la filmari. Vibe-ul a fost exact ce trebuie si cred ca asta se vede in clip”, declara Sonny Flame.

Tara nu este la prima colaborare cu cei de la MAAN. Primul sau single, “Missing you“, este compus de catre aceiasi echipa si a adunat peste 13 milioane de vizualizări pe YouTube. (Sursa Urban.ro)

Radio Hot Style App Store – Android

Descarca gratuit aplicatia Radio Hot Style

Download the Radio Hot Style app