Sylvie Un vis

Sylvie colaboreaza cu echipa care i-a dat hiturile Alexandrei Stan pentru “Un vis”, noul single pentru vara!

“Un vis “ este prima colaborarea a mea cu echipa de productie a lui Marcel Prodan. Ideea piesei le apartine in exclusivitate baietilor, in piesa trasnpare pe deplin sensibilitatea artistica a lui Marcel, o latura a lui poate mai putin cunoscuta. Visam de multe ori la relatii de iubire care nu mai au nici o sansa de reabilitare sau la persoane la care nu credem ca am putea ajunge vreodata. Keep dreaming!!!!…Nu renunta la visul tau!

Vara trecuta am spus “Ciao, ciao”, (pa,pa, ma cuplez cu altcineva), vara asta incepe pentru mine cu “Un vis”. Piesa “Un vis” este prima din sirul celor 4 piese pe care mi-am propus sa le lansez pana in toamna. Intre timp, intalnirile mele cu publicul din toata tara continua pana la sfarsitul lui noiembrie. Dupa Navodari, Alexandria, Botosani, Resita, Gaesti, Filiasi, urmeaza Craiova si alte 20 de orase.

Asta ne-a zis Sylvie despre noul ei single. PLAY!

Muzica: Marcel-Vasile Prodan, Andrei Nemirschi, Adrian Stavian, Sorin Marinas, Florin Stanescu Versuri: Marcel-Vasile Prodan, Andrei Nemirschi, Silvia Florentina Stanciu, Cristian Constantin.

Cel mai recent single al sau, Play my song, a venit in urma cu un an si era inspirat tot de Alexandra Stan! (Sursa Urban.ro)

Radio Hot Style App Store – Android

Descarca gratuit aplicatia Radio Hot Style

Download the Radio Hot Style app