Stefan Banica – Gura, taci!

Stefan Banica vine astazi cu un nou single si un nou videoclip – Gura, taci!

Noul single face parte dintr-un proiect mai mare pe care cantaretul si juratul X Factor il pregateste alaturi de cei de la HaHaHa Production, iar in promovarea Gura, taci, Stefan Banica a avut ajutorul mai multor cantareti, de la Andra, la Alina Eremia, Ami, Nicoleta Nuca, Loredana si multe alte persoane publice.

“Totul a pornit de la o gluma pe care o faceam cu un amic de-al meu si ziceam: daca m-as porni eu sa spun ce stiu …, dar mai bine: gura, taci! De la o joaca a devenit un cantec in toata regula. Tu ii vorbesti inimii, ii spui ce simti, dar mintea iti ordona “gura, taci!”, lucru care ni se intampla tuturor in viata de zi cu zi. “Gura, taci!” poate avea foarte multe sensuri, mai ales in contextul actual politic, social, monden etc. Piesa e vesela, plina de ritm si energie. Iar videoclipul a fost una dintre cele mai relaxante filmari din ultimii ani, ne-am distrat toti. Multumesc tuturor colegilor si prietenilor mei din teatru, film, muzica, sport, televiziune, care au participat la campania online #GuraTaci. Sper sa va placa noul meu cantec! Daca nu, “gura, taci!”, a spus Stefan Banica.

Lansarea noului single Stefan Banica -“Gura, taci!” va aduce cu sine si derularea unui turneu national cu acelasi nume, care va cuprinde 8 orase: Galati (29 octombrie, Casa de Cultura a Sindicatelor), Constanta (30 octombrie, Casa de Cultura a Sindicatelor), Timisoara (11 noiembrie, Filarmonica “Banatul”), Craiova (12 noiembrie, Sala Sporturilor), Brasov (17 noiembrie, Sala Patria), Bacau (18 noiembrie, Teatrul de Vara “Radu Beligan”), Iasi (19 noiembrie, Sala Sporturilor) si Suceava (20 noiembrie, Casa de Cultura a Sindicatelor).

Toate concertele vor incepe la ora 19:30, iar biletele se gasesc la casele de bilete ale salilor de spectacol si online pe: www.vandbilete.ro, www.bilete.ro, www.myticket.ro, www.eventim.ro.

Stefan Banica s-a auzit la radio in ultima perioada alaturi de Proconsul si Andra cu piesa Aici cu mine, insa din 2013 nu il mai ascultasem cu nimic nou. Atunci, cantaretul bifase cateva colaborari de succes care l-au adus in topul difuzarilor: Alerg printre stele cu Pacha Man sau Ce e dragostea, alaturi de Marius Moga.

Radio Hot Style App Store – Android

Descarca gratuit aplicatia Radio Hot Style

Download the Radio Hot Style app