Speak – Profund


Speak ne prezintă noul său single: „Profund”, o piesă antrenantă. Artistul ne provoacă să ne exprimăm liber și să ne lăsăm cuprinși de vibe-ul muzicii.

„<<Profund>> este o piesă prin care încerc să le transmit oamenilor energie pozitivă, îi îndemn să își exploateze originalitatea, felul de a fi și de a se distra.”, spune Speak.

Single-ul este produs în studiourile HaHaHa Production, muzica fiind compusă de Max Chisaru, iar textul este scris de Speak în colaborare cu Vlad Munteanu și Theea Miculescu.

Speak este artist HaHaHa Production încă din 2009. Primul său single –„Pradă de război”, lansat în 2013, a fost o colaborare cu Brighi și Cabron, fiind urmat în același an de „Beat dimineața” și featuring-ul cu Pavel Bartoș – „Căutător de fericire”.

În februarie 2014, Speak a lansat „Lasă-mă-mi place”, în colaborare cu Raluka și DOC, o piesă care a depășit 10 milioane de vizualizări pe YouTube. Au urmat piesele: „A lu’ Mamaia”, pentru care a colaborat cu Delia, și „Îmi pare rău”, un featuring cu Alex Velea și DOC .

Radio Hot Style App Store – Android

Descarca gratuit aplicatia Radio Hot Style

Download the Radio Hot Style app