Speak Beat Dimineata (videocllip)

Speak - Beat dimineata

Nonconformist convins, Speak a lansat noul videoclip “Beat dimineata” in aceasta dimineata la ora 7.

Sunt sigur ca o sa vi se para foarte cunoscuta povestea surprinsa in clip. E situatia aceea cu care toti ne-am intalnit la un moment dat: te enervezi si decizi sa o ignori, asa ca te duci sa petreci cu prietenii intr-o încercare de a nu te mai gandi la ea. Dupa ce rezisti cu stoicism o noapte intreaga, la primele ore ale dimineţii, cedezi insa tentatiei si o suni, declara Speak.

Realizat de HaHaHa Video Production in colaborare cu Iulian Moga, videoclipul Beat dimineata prezinta o poveste de iubire in care se lasa cu urmariri si telefoane la orele la care cei mai multi dintre noi dorm sau inca se trezesc.

Mare parte din actiune se intampla la piscina, fiindu-ne ilustrata atmosfera din urma unui party la care au participat mai multi dintre membrii echipei HaHaHa Production, începand cu Smiley si Alex Velea.

Si daca printre invitatii speciali se numara Antonia si Laura Gherescu, in rolul fetei despre care canta Speak o veti regasi pe Giulia, in timp ce Cabron este nimeni altul decat iubitul acesteia.

Radio Hot Style App Store – Android

Descarca gratuit aplicatia Radio Hot Style

Download the Radio Hot Style app