Snoop Dogg – Peaches N Cream


Snoop Dogg lanseaza o noua piesa la care a lucrat alaturi de Pharrell. Peaches N Cream aduce mult a sound-ul anilor 90-2000 si induce un feelind de vacanta chill si de vara.

Noua piesa face parte de pe viitorul album al rappeului, BUSH, produs in totalitate de catre Pharrell. Cei doi au mai lucrat impreuna la hiturile Beautiful sau Drop It Like It’s Hot. BUSH va aparea oficial in luna mai si va fi lansat prin intermediul labelului I Am OTHER, care apartine super producatorului.

Snoop Dogg s-a aratat foarte incantat sa lucreze din nou alaturi de Pharrell si a declarat ca ceea ce lanseaza e diferit fata de ceea ce au facut pana acum.

“It’s a great record me and Pharrell did from top to bottom. It feels good and I’m happy to be back in the studio working with one of my favorite producers and homeboys,” Snoop has said of his latest studio effort. “It’s different – it’s completely different than anything we’ve ever done. It feels good, sounds good, looks good.”

Snoop Dogg nu a mai venit cu un hit propriu de ceva vreme, in schimb l-am ascultat pe Wiggle, piesa lui Jason Derulo si ne-am amuzat cand l-am vazut alaturi de PSY in clipul pentru Hangover.

Radio Hot Style App Store – Android

Descarca gratuit aplicatia Radio Hot Style

Download the Radio Hot Style app