Selena Gomez – Do it

Selena Gomez a lansat piesa Do it cat si My Dilemma, Asculta cele doua trackuri pop-dance menite sa promoveze albumul FOR YOU ce va aparea pe 24 noiembrie!

Selena Gomez incheie colaborarea ei cu Hollywood Records cu un album Greatest Hits ce aduce si cateva trackuri noi. Doua dintre ele au scapat online azi-noapte: Do It si My Dilemma 2.0.

Do It” e un track pop catchy in care vocea artistei e destul de pitchuita. A fost compus de Selena impreuna cu Antonina Armato, Tim James si David Jost. Exista multe speculatii conform carora acest track este partidele de sex cu Justin Bieber: “If I had a wish/ And if I had my way/ Boy you know we’d do it every single day.

Selena Gomez – Do it

My Dilemma 2.0 e o varianta reworked a unui track lansat de Selena Gomez si The Scene in 2011 si vorbeste despre o dilema cu care se confrunta multi oameni: “Here’s my dilemma/ One half of me wants ya/ And the other half wants to forget you”

Selena Gomez – My Dilemma 2.0 (Audio)

Cel mai bun track nou ramane “Hearts what it wants” care a venit cu un videoclip plin de emotie si lacrimi! Nu uita ca noul album va fi lansat in cateva zile! (Sursa Urban.ro)

Radio Hot Style App Store – Android

Descarca gratuit aplicatia Radio Hot Style

Download the Radio Hot Style app