Sandra N – Ballerina


Sandra N revine cu o atitudine mai matura, mai sexy si mai misterioasa: “Ballerina” promite sa fie cel mai indraznet single si cel mai catchy de pana acum!

Single-ul “Ballerina” a fost compusa de Adrian Sina (care este managerul si mentorul artistei) alaturi de Sandra N care a scris si versurile. Aranjamentul a fost realizat de DJ Ackym si Orosz-Pal Jozsef in studiourile Premium Artist.

Noul videoclip al Sandrei N il vezi in premiera pe Urban.ro, fiind regizat de Alex Ceausu si filmat intr-o hala industriala unde artista si colegele ei dansatoare arata tot ce au mai bun.

“Fimarile au durat 12 ore, timp in care ne-am confruntat cu temperaturi destul de scazute. Atmosfera a fost insa atat de frumoasa si destinsa incat am uitat de frig si am lucrat cu cea mai mare placere. Sandra a fost minunata, intotdeauna se simte bine pe platourile de filmare si asta se poate vedea si in rezultatul final”, a declarat regizorul clipului.

Sandra continua drumul spre succes, dupa victoriile in plan muzicale inregistrate alaturi de Adrian Sina cu piesele “Boracay”, “Angel” si “I’m Sorry” care s-au auzit din Europa si pana in India, dar si cu “Liar” – o piesa sincera si cu un ritm ademenitor, ce a cucerit numerosi fani din intreaga lume. Printre succesele autohtone ale Sandrei se numara si colaborarea cu Marius Nedelcu, “Te joci cu mintea mea“, care a adunat peste 3 milioane de vizualizari pe YouTube. (Sursa Urban.ro)

Radio Hot Style App Store – Android

Descarca gratuit aplicatia Radio Hot Style

Download the Radio Hot Style app