Ruby feat. What’s Up – Nu pune la suflet

Ruby si What’s Up joaca rolul de cuplu care se cearta si e mereu nemultumit in cel mai recent videoclip al lor – Nu pune la suflet. Ruby canta despre cum nu asculta vorbele celor din jur si renunta la iubit, in timp ce What’s Up ii da replica.

 Ultima oara cand am ascultat-o pe Ruby a fost anul trecut, cand a lansat piesa Tu (Inima si sufletul), in al carei videoclip au aparut, intr-o forma sau alta, Pharrell, Johnny Depp sau Bruno Mars.

“Pana acum am mai scris pentru piesele mele, dar de data asta m-am implicat mult mai mult decat de obicei. De cand am ascultat prima data demo-ul, pur si simplu am fost absorbita de cum suna. Am simtit ca este scrisa fix pentru mine si ca ma reprezinta 100%. Este o piesa de dragoste, din care toate fetele si femeile trebuie sa invete ca nu au de ce sa stea intr-o relatie care nu duce nicaieri, iar in momentul cand devin nefericite sa ia masuri. Controlul e in mainile noastre si putem oricand pune piciorul in prag, indepartandu-l din viata noastra pe barbatul care nu ne merita cu adevarat. Iar aceste cuvinte nu vin din partea unei feministe”, a declarat Ruby.

De regia videoclipului s-a ocupat Lazar Cercel, impreuna cu DOP-ul Anton Sandu (SanAnton), mai exact echipa cu care Ruby a lucrat si la proiectele “De la distanta” si “Tu (Inima si Sufletul)”, iar de food dressing s-a ocupat Petru Buica, primul castigator al reality show-ului MasterChef.

In plus, cantareata a mai colaborat cu Shift si Yogi pentru piesa Inghetata, iar la inceputul lui 2014 venea cu o balada frumoasa – De la distanta.

Sa lucrez cu Ruby o fost mereu o placere. Este un artist efervescent, cu multa personalitate si totodata o foarte buna prietena. Aveam de mult in plan sa facem o piesa impreuna, iar piesa ‘Nu pune la suflet’ este cea mai buna alegere. Sa dea Dumnezeu sa fie un succes! Am muncit foarte mult pentru ca si eu am pus mult suflet si m-am implicat in productie ca si cum ar fi fost single-ul meu!”, a spus si What’s Up.

What’s Up a colaborat cu Marius Moga si Horia Moculescu pentru piesa Tanar si nebun, dupa ce anul trecut s-a auzit in heavy rotation pe radio si pe televiziunile muzicale cu piesa Taxi. Sursa Urban.ro

Radio Hot Style App Store – Android

Descarca gratuit aplicatia Radio Hot Style

Download the Radio Hot Style app