Robert Toma feat. ADDA & Liviu Teodorescu – Tot ce mi-a ramas (muzica, video)

Dupa colaborari cu artisti consacrati din Romania, pentru care a compus si produs piese – Marius Moga, Andra, Ruby, Amna, Corina, Robert Toma lanseaza primul sau single “Tot ce mi-a ramas”, feat ADDA si Liviu Teodorescu, prietenii lui de la DeMoga Music.

“Robert Toma este un artist ambitios si un super producator pe care l-am descoperit in Tabara de Muzica, in 2013. Noi toti din DeMoga Music ii sustinem talentul!”, a declarat Marius Moga.

O coproductie DeMoga Music si Cat Music, piesa “Tot ce mi-a ramas” este compusa de Robert Toma, impreuna cu ADDA si Liviu Teodorescu, iar videoclipul in regia lui iRonic (Alin Sterian), exprima faptul ca dragostea invinge orice obstacol, chiar si un potop!

“Ma bucur foarte mult ca Marius Moga a avut incredere in mine si asa am ajuns la DeMoga Music, unde mi-am dezvoltat latura artistica, din toate punctele de vedere. Acum imi lansez prima piesa si am emotii, pentru ca e proiectul meu de suflet si e si mai important pentru mine faptul ca prietenii mei buni, ADDA si Liviu, canta alaturi de mine”, a marturisit Robert Toma.

“Ma bucur mult ca fac parte din acest proiect si ca lansam o piesa impreuna, dupa ce am lucrat la atatea proiecte. Ne-am implicat cu tot sufletul si ne dorim ca piesa sa aiba ecou si sa ajunga la oameni. Robert Toma este foarte talentat si este un artist complet. Sunt sigura ca o sa aiba un viitor stralucit in muzica, cu multa munca si incredere in el”, a marturisit ADDA.

“Piesa asta s-a scris singura, are viata, iar noi doar am dat glas inimii. Am lucrat ca nebunii luni intregi la piesa, ca sa o auzim in forma in care este acum. Sper din suflet ca oamenii sa o perceapa asa cum o simtim noi”, a marturisit Liviu Teodorescu. (Sursa yabbmusic.ro)

Radio Hot Style App Store – Android

Descarca gratuit aplicatia Radio Hot Style

Download the Radio Hot Style app