Raluka – No Question

Dupa succesul inregistrat cu hitul “Never Give Up” care a intrat rapid in heavy rotation la radio si care s-a bucurat de difuzari si in afara tarii, Raluka lanseaza acum o noua piesa de senzatie: No Question.

Compusa de Connect-R si Ciprian Blaga, orchestrata de DJ Sava si Alex Cotoi, pe versuri scrise de Cortes, “No Question” este “o piesa de stare”, dupa cum ne-a marturisit Raluka. “Vine un moment in viata fiecaruia in care simti nevoia sa evadezi din cotidian si sa lasi totul in urma, fara a pune intrebari sau a raspunde la ele. Cu siguranta, foarte multi ascultatori au trecut cel putin o data printr-o asemenea stare si se pot identifica usor cu mesajul piesei”, a declarat artista.

Videoclipul filmat in Sinaia si la studiourile Castel o infatiseaza pe Raluka intr-o forma de invidiat, sexy si cu o atitudine puternica si hotarata.

“A fost foarte frumos la filmari care s-au desfasurat pe parcursul a 2 zile. Ne-am plimbat putin si cu masinile off-road si, desi a fost frig, ne-am simtit foarte bine”. Conceptul coregrafic ii apartine lui Cristian Miron, cel care a realizat si coregrafia videoclipului Never Give Up, iar Raluka s-a simtit foarte bine invatand noile miscari de dans.

“No Question” completeaza palmaresul pieselor de succes din cariera solo a Ralukai, alaturi de “Never Give Up”, “Surrender my love”, “Out of your business” si “All for you”.”

Radio Hot Style App Store – Android

Descarca gratuit aplicatia Radio Hot Style

Download the Radio Hot Style app