Puya & Inna Striga

inna-puyaPuya si Inna colaboreaza pe cea mai tare piesa a anului: Striga, productie prezentata de MusicExpertCompany si Global Records.

Daca Puya vorbea in 1999 despre “Probleme de Familie”, astazi, 15 ani mai tarziu, problemele de familie parca nu se mai termina… “Striga!” interpretata de Puya si INNA este una dintre cele mai emotionante povesti sociale care reflecta realitatile anului 2014.

Puya: “E prima mea piesa cu un artist international si sunt de doua ori mai mandru ca acel artist e din Romania.”

Succesul pe plan international de care se bucura INNA nu a indepartat-o deloc de tara de origine, ea reusind sa transmita in mod natural mesajul emotionant al piesei. Trackul este compus de David Deejay, unul dintre cei mai in voga producatori muzicali din Romania, in studioul Dav7Music. In acest moment au loc pregatirile pentru filmarile viitorului videoclip “Striga!”.

Puya s-a auzit anul trecut la radio cu piesa Baga bani si a lansat si EP-ul Maidanez, material pentru care piesele au fost alese cu ajutorul fanilor sai. Recent, rapperul a iesit din topul celor mai difuzate piese romanesti dupa ce a stat cateva saptamai alaturi de Antonia si piesa Hurricane.

Inna tocmai a venit cu un nou single, destinat pietei din America Latino si produs special pentru o companie de bauturi racoritoare. Featuring-ul ei cu J Balvin, Cola Song, beneficiaza si de un videoclip senzual, poate cel mai provocator al Innei de pana acum.

(Sursa Urban.ro)

Radio Hot Style App Store – Android

Descarca gratuit aplicatia Radio Hot Style

Download the Radio Hot Style app