Puya feat. Elena Ionescu – Scandalos

Puya si Elena Ionescu revin cu o noua piesa in cadrul proiectului XSessionMusicVlog Scandalos. E cea de-al doua colaborare a lor, dupa ce in urma cu cateva saptamani lansau piesa Pasiune, in featuring cu Vescan.

SCANDALOS, single-ul ce poarta numele casei de discuri a lui PUYA a fost produs de DOMG (Dorian Oswin si Mihai Gruia), cei care au compus si Maine e o noua zi, piesa ce s-a bucurat de multe aprecieri din partea publicului pentru mesajul ei cutremurator.

Claudiu Stan, regizorul XessionMUSICVLOG, a insistat sa il readuca vizual pe Puya in cartierulSalajan in peisajul urban de unde a pornit totul.

XsessionMUSICVLOG va continua in saptamanile urmatoare (joi, ora 20.00) cu noile piese Vescan – “TIC-TAC” si “PLECATI DIN CAPUL MEU” (noul single alaturi de Mahia Beldo), dar si cu o piesa surpriza ce ii va pune alaturi pe cei doi initiatori ai proiectului Xsession – Puya si Vescan. Pe cei doi ii veti putea vedea toata vara in concerte in cadrul turneului de aer liber Noi sa fim sanatosi, alaturi de intreaga gasca Scandalos Music. (Sursa Urban.ro)

Radio Hot Style App Store – Android

Descarca gratuit aplicatia Radio Hot Style

Download the Radio Hot Style app