Pavel Stratan Tango (videoclip)

pavel stratan tango Aseara, Pavel Stratan a lansat videoclipul celui mai recent single al sau – “Tango”. Hai sa vedem clipul si cateva poze de la lansare.

Marius Moga, Ionut Vasilache – compozitorul piesei si echipa de productie a clipului se numara printre invitatii carora Pavel le-a oferit un adevarat spectacol, in care “tangoul” i-a fermecat pe toti cei prezenti.

Spumos, amuzant si ironic, single-ul si videoclipul “Tango” povestesc, in stilul inconfundabil al lui Pavel Stratan, evolutia unei povesti de dragoste dintre un romantic “el” si o foarte moderna “ea”, pentru care raspunsul la intrebarea laitmotiv a piesei se regaseste fie pe Facebook, fie intr-o masina decapotabila sau pe o insula din Hawai.

Produs de Cat Music si regizat de catre echipa Evil Twin Production in frunte cu Spike, videoclipul “Tango” a fost filmat pe parcursul a 24 de ore. In acest timp, niciunul dintre cei doi protagonisti – Pavel Stratan si modelul Crina Barbu – nu a simtit ca lucreaza, ci ca, mai degraba, se afla intr-o adevarata vacanta.

PLAY!

Radio Hot Style App Store – Android

Descarca gratuit aplicatia Radio Hot Style

Download the Radio Hot Style app