Paula Seling – Acasa (videoclip)

Dupa ce a participat alaturi de Ovi anul acesta la Eurovision, Paula Seling vine cu un videoclip pentru o piesa de suflet, Acasa. Materialul video a fost filmat in Grecia si in Romania si ne-o arata pe Paula diafana in mijlocul naturii.

In plus, cadrele cu natura au fost filmate in Patagonia si ii apartin lui Adam Colton, care a fost foarte amabil si a permis folosirea acestora si in clipul frumoasei noastre interprete.

“Piesa “Acasa” am scris-o fara sa imi propun, a fost inspirata de starea de dor, de dorința de întoarcere la echilibru, la iubire, la Dumnezeu. A venit…de nicăieri. Are doua semnificații: una se referă la ceea ce simte si înțelege fiecare dintre noi despre locul pe cate il numește “acasa”, dar si despre întoarcerea la Dumnezeu, cand “acasa” este o stare de bine. Am lucrat la orchestratie cu Andrei Tudor, profesorul meu de Compoziție de la Conservator, dar si colegul meu de scena. Nu are nici un scop comercial, nu ma astept sa fie difuzată nicăieri, este unul din cântecele scrise din dorința de a vindeca ceva, in suflet, atunci cand are nevoie de liniște si de o viziune in echilibru asupra lumii”, a declarat Paula Seling.

Paula Seling ne-a reprezentat din nou anul acesta cu Ovi la Eurovision, insa piesa Miracle nu s-a bucurat de acelasi succes si impact pe care l-a avut Playing With Fire. Intre timp, am mai putut sa o ascultam la radio cu piesa Solo, care a primit reactii mixte din partea fanilor. (Sursa Urban.ro)

Radio Hot Style App Store – Android

Descarca gratuit aplicatia Radio Hot Style

Download the Radio Hot Style app