Otilia – Iubire adevarata (music & video)

Dupa ce a dominat topurile de pe radio si toate playlisturile de club cu piesa Bilionera in urma cu un an, Otilia revine cu un nou single – Iubire adevarata.

“Iubire adevarata” transmite un mesaj despre acel sentiment de dragoste sincer, neconditionat care se obtine anevoios, dupa indelungi eforturi si sacrifici. “Piesa se adreseaza tuturor oamenilor care cred in iubirea adevarata. Pentru aceasta iubire trebuie sa lupti, sa faci sacrificii si sa te oferi intru totul. Sa crezi in sansa ta si sa nu-ti pierzi niciodata speranta. Sa zbori peste orice prapastie cu aripile imaginare ale sufletului”, a marturisit Otilia.

Mai mult decat oricand ma concentrez asupra carierei, fac ce ma implineste sufleteste si cu asta simt ca sunt cea mai fericita si norocoasa femeie din lume. In mare parte, concertele le sustin in toată Europa de Sud-Est, acolo unde “Bilionera” a fost numărul 1. In urmatoarea perioada voi sustine numeroase concerte in tari precum Turcia, Grecia, Cipru, Bulgaria si altele din Europa de Vest precum Germania si Austria, iar Craciunul şi Revelionul le voi petrece alaturi de fanii mei.”

Cantareata lucreaza si la o noua piesa alaturi de Costi Ionita, Shaggy si Andrea, dupa ce a anuntat ca lucreaza si cu un artist din Turcia, Otilia avand un super succes in aceasta tara. Dupa Bilionera, una dintre “obsesiile” anului 2014, Otilia a lansat anul acesta Aventura. Sursa Urban.ro

Leave a Comment

Your email address will not be published.

*