Otilia – aventura

Dupa ce a cucerita radiourile si cluburile cu piesa Bilionera anul trecut, Otilia se intoarce cu un nou single si un videoclip hot – Aventura.

In noul ei single “Aventura”, compus de aceeasi echipa de succes ce a stat si in spate hitului “Bilionera”, Otilia canta despre experienta intensa a ultimelor luni datorata succesului pe un ritm senzual pop-dance plin de energie.

“In ultimele luni mi-am trait viata intr-o viteza nebuna si dupa regulile celor din jur, de acum sunt pregatita sa pornesc intr-o noua aventura, insa de data aceasta ritmul il voi impune eu! Sunt mandra ca am avut sansa de a canta pe atatea scene importante in ultimul an pentru a promova primul meu hit si vreau sa le multumesc tuturor celor care m-au ajutat sa imi ating telul!” declara Otilia.

Otilia Bruma, pe numele sau complet, si-a inceput perioada de succes a carierei muzicale odata cu mega hitul “Bilionera” si urmeaze acelasi traseu international pe care in urma cu cativa ani paseau INNA sau Alexandra Stan. Cantareata s-a bucurat de un imens succes in tari precum Turcia, Albania, Bulgaria, Azerbaidjan, Cipru sau Rusia si s-a clasat pe primul loc in airplay, in topurile iTunes sau in Shazam.

Artista si-a descoperit talentul muzical inca de la 3 ani, iar primul contact cu industria muzicala l-a avut la varsta de 17 ani. De atunci, Otilia a lansat cateva piese ca “Amor Real”, “Dragoste sau nu” sau “On Fire”, dar a dat lovitura cu Bilionera si spera sa isi mentina statutul cu Aventura.

Radio Hot Style App Store – Android

Descarca gratuit aplicatia Radio Hot Style

Download the Radio Hot Style app