Oana Radu feat. Dr. Mako – Dragostea-i nebuna

Oana Radu vine cu o noua piesa cu care sa domine radiourile, in colaborare cu Dr. Mako – Dragostea-i nebuna. Fosta concurenta la Vocea Romaniei arata senzational in noul clip filmat la malul marii, de unde nu lipseste nici plimbarea pe un yacht.

La cateva luni de cand a lansat single-ul “Ea a fost prima”, in colaborare cu Dr. Mako si Pacha Man, cu peste 8 milioane de vizualizari pe canalul de YouTube al Cat Music, Oana Radu ne surprinde cu un nou single si videoclip – “Dragostea-i nebuna”.

 “Sunt foarte incantata de aceasta piesa. Este din nou o melodie din suflet, din trairile mele, din suferinta mea. Povestile de dragoste vin si trec, iar atunci cand credem ca vor ramane pentru intotdeauna, la ivirea zorilor, dispar. Am ales din nou aceeasi echipa minunata, echipa care mi-a devenit o a doua familie. Asadar, multumesc caselor de discuri Cat Music si Voices Media, Dr. Mako si Alin Radu, Trandafilm, Raluca Banica, Flomar, Marc Yaacoub si Florin Nedelcu”, a declarat Oana.

Single-ul este compus de catre Oana Radu si Dr. Mako, productia este realizata de catre Dr. Mako si Alin Radu, iar videoclipul este regizat de catre Ionut Trandafir (Trandafilm).

 “Refrenul piesei mi-a venit integral in minte, in timp ce ma aflam in masina, intr-o intersectie, oprit la un semafor. Ma gandesc sa mai trec pe-acolo, poate imi mai vin si alte idei :)). Ii multumesc lui Alin Radu pentru groove-ul de reggaeton, a avut o contributie importanta in productie!”, declara Dr. Mako, cel care a lucrat si la productia primelor doua single-uri lansate alaturi de Oana.

Cantareata a mai colaborat si cu Rolla Sparks pentru Fara glas, iar fostul ei colaborator de la piesa Tu, Eli, a ajuns difuzat datorita featuring-ului cu Alex Mica la Nu mai cred in tine.

Radio Hot Style App Store – Android

Descarca gratuit aplicatia Radio Hot Style

Download the Radio Hot Style app