Nicole Scherzinger – On the Rocks

Nicole Scherzinger merge pe ideea vizualului alb-negru pentru cel mai nou clip al sau, On the Rocks. Cantareata e in lacrimi, distruge totul in jurul ei si isi da prietenul afara din casa dupa o despartire “on the rocks”.

Clipul e filmat intr-o casa aflata in mijlocul pustiului, iar Nicole sta in pat si contempla decizia despartirii. Cadrele cu ea plangand alterneaza cu cele in care bea alaturi de cel care ii va deveni fost iubit si ii arunca de toate in fata – de la reprosuri la haine pana la pahare si sticle.

Nicole Scherzinger pregateste cel de-al doilea album de studio dupa despartirea de Pussycat Dolls si lucreaza cu producatori ca Tricky Stewart si The Dream. On the Rocks pare a avea ce ii trebuie pentru a deveni un hit, insa fosta solista a grupului are mai mult succes in Marea Britanie decat in SUA, in ciuda faptului ca piesele nu sunt deloc rele.

Primul ei single de pe acest nou album a fost Your Love, pe care Nicole l-a interpretat si acustic, special pentru fani. On the Rocks nu e primul clip complet alb-negru pe care l-am vazut anul acesta, Jennifer Lopez a venit cu un vizual foarte bun pentru First Love si cu o tematica asematoare. (Sursa Urban.ro)

Radio Hot Style App Store – Android

Descarca gratuit aplicatia Radio Hot Style

Download the Radio Hot Style app