Nico – indestructibili

Aflata la prima sa colaborare cu casa de productie Rassada Music, Nico lanseaza un nou single intitulat Indestructibili.

Compusa de Sirbu Ana, si produsa de Radu Sirbu piesa “Indestructibili” este o balada ceva mai ritmata, plina de optimism, ce transmite un mesaj puternic cu impact emotional.

Colaborarea mea cu Rassada Music a inceput frumos, cu o piesa speciala ce are un sound actual si un mesaj emotionant. Sunt convinsa ca se va bucura de succes si ca foarte multi indragostiti se vor regasi in mesajul ei. E foarte important sa fim optimisti, sa credem in sansa noastra. Uneori, lucrurile nu se intampla asa cum ne dorim, dar va indemn sa credeti in iubire si in destin”, a declarat artista.

Materialul video pentru piesa “Indestructibili”, regizat de Marian Croitoru, a fost filmat pe strazile din Chisinau si este povestea a doi tineri indragostiti a caror relatie trece printr-un impas. Cei doi protagonisti ai povestii, interpretati de actorul Mihai Bordian si Sanda Popa, au fost nevoiti sa se certe in plina strada si au atras privirile multor curiosi.

Nico a colaborat cu Cos la finalul anului trecut si a lansat piesa Cine oare, iar pe cont propriu a lansat single-ul Sa-mi dai motive si In locul tau.

Radio Hot Style App Store – Android

Descarca gratuit aplicatia Radio Hot Style

Download the Radio Hot Style app