Mike Diamondz – La onda (videoclip)

Asa cum ne-a obisnuit inca din momentul in care s-a lansat pe piata romaneasca, Mike Diamondz – care si-a cucerit publicul prin stilul unic de interpretare, un mix de soul, reggae si R’n’B – , prezinta, astazi, noua lui piesa, “La Onda”.

„Cu aceasta noua piesa eu, ca intrepret, mi-am indeplinit unul dintre vise si anume acela de a putea canta intr-o limba straina. Am inceput sa invat spaniola cu ceva vreme in urma, este o limba frumoasa si sunt fericit ca incepe sa dea roade. „La Onda” este o piesa de dragoste, fresh, de vara, cu un puternic mesaj pentru noi toti. Ii multumesc lui Dumnezeu pentru acest talent de interpretare deoarece cred ca a iesit o treaba buna. In mare parte a timpului meu sunt compozitor, insa, in ziua de astazi, este mult mai frumos sa lucrezi in echipa, motiv pentru care am ales sa intru in familia Lanoy, echipa de productie care m-a ajutat sa „slefuiesc diamantele” , a declarat Mike Diamondz.

De-a lungul timpului, Mike Diamondz a colaborat cu artisti atat din tara, cat si din strainatate, printre care se numara: Tom Boxer, Connect-R, Zenn, F.Charm, Zale sau Nick Kamarera. In topurile din Romania, cat si in cele din strainatate s-a remarcat cu hit-urile “Reason to feel love” si „Kalya”.

Radio Hot Style App Store – Android

Descarca gratuit aplicatia Radio Hot Style

Download the Radio Hot Style app